Un fost ministru și-a dat demisia din PSD și se ia la trântă cu Ciolacu: Reforma a început cu un CEx paralel și s-a încheiat cu un blitzkrieg


Un fost ministru și-a dat demisia din PSD și se ia la trântă cu Ciolacu: Reforma a început cu un CEx paralel și s-a încheiat cu un blitzkrieg

Fostul minsitru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, a anunțat miercuri că își dă demisia din PSD din cauza felului în care a preluat puterea în partid echipa Ciolacu. 

CITIȚI ȘI: Noua conducere a PSD-ului măcelărit. Ciolacu minte că nu au căzut capete și că nu i-a cerut nimeni demisia Vioricăi Dăncilă

Laufer acuză că reforma PSD a fost omorâtă încă din fașă, întrucât a început cu un “CEX paralel” și s-a încheiat cu un "blitzkrieg" pentru preluarea puterii în partid.

Redăm mesajul de pe Facebook al lui Ilan Laufer:

"Stimati membrii si simpatizanti PSD, stimati colegi.

Doresc sa va multumesc pe aceasta cale fiecaruia dintre dumneavoastra in parte pentru increderea investita in mine si tot sprijinul acordat.Ma simt onorat si va sunt profund recunascator.

La fel ca multi dintre dvs, si eu imi doresc o reforma adevarata, reala si serioasa in PSD.

Din pacate “la vremuri noi, tot noi “, iar REFORMA din PSD
a inceput cu un “CEX paralel” si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii in partid.

La “CEX-ul paralel” s-au decis rezultatele CEX-ului de ieri si al “congresului de maine”.

In viziunea mea si nu numai, “lupta” pentru reforma PSD-ului din interior a fost omorata inca din fasa. In aceste conditii, azi am decis sa parasesc Partidul Social Democrat, implicit sa renunt si la calitatea de membru al acestuia".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.