Claudiu Manda, paralel cu realitatea: PSD rămâne „principala forță politică” deși a pierdut chiar în Dolj


Claudiu Manda, paralel cu realitatea: PSD rămâne „principala forță politică” deși a pierdut chiar în Dolj

Președintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, dovedește că în ciuda înfrângerii drastice suferite de candidata Dăncilă, unii lideri PSD rămân paraleli cu realitatea. Acesta susține că deși la nivelul județului social-democrații nu au câștigat alegerile, PSD a câștigat în 78 de localități din cele 111, ceea ce înseamnă că rămâne principala forță politică din Dolj.

"Deşi nu am câştigat 50% + 1 din voturile electoratului pentru candidatul nostru, vestea buna este că PSD Dolj este pe locul 8 la nivel naţional între organizaţiile judeţene social democrate şi pe primul loc la număr de voturi aduse candidatului Viorica Dăncilă - 138.855 (48,21%). Am câştigat alegerile în 78 de localităţi din judeţul Dolj, în 10 dintre ele cu peste 70%, în 30 de localităţi cu peste 60% şi în 38 cu peste 50%, asta însemnând că PSD Dolj rămâne principala forţă politică şi suntem pregătiţi să câştigăm alegerile locale. Le mulţumim doljenilor care ne-au acordat votul de încredere şi echipei PSD Dolj pentru implicare!", a scris Manda pe pagina de Facebook după rezultatele finale din judeţ.

Klaus Iohannis a câştigat turul al doilea al alegerilor prezidenţiale în judeţul Dolj cu 51,78% din voturile valabil exprimate, iar candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a obţinut 48,22%, potrivit rezultatelor centralizate de AEP de la toate cele 531 secţii de votare.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.