Rareș Bogdan, semnal de alarmă: "Baronii PSD sunt disperați și încearcă absolut orice"! Apelul liberalului către români


Rareș Bogdan, semnal de alarmă: "Baronii PSD sunt disperați și încearcă absolut orice"! Apelul liberalului către români

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că baronii PSD sunt disperați pentru a crește scorul Vioricăi la alegerile prezidențiale. Concret, liberalul a semnalat că baronii PSD "au intrat pur și simplu în vrie și forțează să scoată oamenii din case la vot pentru a încerca ca mașinăria lor de partid să suplinească lipsa unui candidat de forță".

Mai mult, Rareș Bogdan a lansat un apel către români să iasă în număr cât mai mare la vot, întrucât "cu cât scorul este mai mare pentru candidatul dreptei, cu atât șansele ca PSD să revină la putere în următorii cinci ani sunt din ce în ce mai mici".

Redăm mesajul liberalului:

"PSD este disperat. În județele în care încă mai au control încearcă absolut orice pentru a forța prezența la urne. Ei știu foarte bine că un scor de sub 35% este unul care îi plasează pentru următorii cinci ani în Opoziție și urmează lungi războaie interne. Eu cred alături de foarte mulți dintre dvs. că astăzi putem să-i și umilim, să le arătăm ce înseamnă să-ți bați joc de poporul român. Eu îmi doresc ca scorul nostru să fie mai apropiat de cifra 7, decât mai apropiat de cifra 6. Dar lucrurile nu sunt tranșate. Bătălia este foarte cruntă. Baronii PSD sunt disperați. Paul Stănescu, Bădălău, Buzatu, Oprișan, Felix Stroe, Arsene, cei din Teleorman, cei din Ialomița și Botoșani au intrat pur și simplu în vrie și forțează să scoată oamenii din case la vot pentru a încerca ca mașinăria lor de partid să suplinească lipsa unui candidat de forță. Este foarte important și scorul. Cu cât scorul este mai mare pentru candidatul dreptei, cu atât șansele ca PSD să revină la putere în următorii cinci ani sunt din ce în ce mai mici. Este o bătălie care se dă nu doar pentru prezidențiale. Este prefigurarea alegerilor locale și a alegerilor parlamentare".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.