VIDEO Klaus Iohannis le răspunde xenofobelor Olguța și Dăncilă: "Ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuia să fie educat"


VIDEO Klaus Iohannis le răspunde xenofobelor Olguța și Dăncilă: "Ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuia să fie educat"

PSD, prin fosta peremistă Olguța Vasilescu, a reluat atacurile de o abjecție înfiorătoare la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, precizând că acesta "se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare".

"Domnul Klaus, cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare", a zis Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la Antena 3.

CONSULTAȚI ȘI: Sinistra ex-peremistă Olguța Vasilescu, pusă la zid de Răzvan Gheorghe, Elena Calistru și Silviu Sergiu pentru abjecția debitată despre Iohannis

CITIȚI ȘI: Rareș Bogdan taxează dur josnicia Olguței: "Vom depune plângere! Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM din om!"

Aflat luni la Ploiești pentru un eveniment electoral, Klaus Iohannis a invocat un nou motiv pentru care nu va participa la o dezbatere cu prezidențiabila PSD, Viorica Dăncilă, și anume că aceasta le-a spus unora dintre cei care îi fac campanie să lanseze o serie de atacuri xenofobe.

Mai mult, Iohannis i-a răspuns Olguței Vasilescu privind reeducarea precizând că pentru a fi reeducat trebuie să fii educat, iar persoanele care "atacă cu mizerii xenofobe" nu au beneficiat de "prima etapă esențială de educație".

Redăm declarația președintelui Klaus Iohannis:

O candidată care a tolerat permanent atacuri xenofobe de cea mai joasă speță făcându-se că este plecată undeva. Cu această doamnă să discut despre Europa? A pus această contracandidată pe unii din echipa de acolo de la PSD să spună lucruri foarte ciudate, cum că eu aș dori să adun pesediștii undeva pentru reeducare. Una la mână că asta nu este treaba mea și n-am de gând s-o fac. Doi, ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuia să fie educat. Or, de la persoane care mă atacă cu mizerii xenofobe nu pot pur și simplu să spun că au beneficiat de prima etapă esențială de educație".

Vedeți video de la 1:15:40:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.