PSD, campion la șărlătănie: Un nou val de fake news-uri, menit să o ajute pe Viorica. Valeriu Steriu și fiul Generalului Izmană au furat identitatea vizuală a USR-PLUS


PSD, campion la șărlătănie: Un nou val de fake news-uri, menit să o ajute pe Viorica. Valeriu Steriu și fiul Generalului Izmană au furat identitatea vizuală a USR-PLUS

Disperarea PSD de a acapara puterea este în prezent la cote maximale. În plină bătălie în cursa către Cotroceni, PSD a lansat fake news-uri peste fake news-uri.

Prima țintă a fost Klaus Iohannis, fiul cel mic al marelui corupt Adrian Năstase fiind artizanul manipulării cu casca din urechea președintelui, răspândită apoi de Firea, Dana Budeanu, Florian Bodog și alți pesediști de frunte.

CITIȚI ȘI: Fiul cel mic al marelui corupt Adrian Năstase este artizanul manipulării cu casca din urechea lui Iohannis, răspândită apoi de Firea, Dana Budeanu, Florian Bodog și alți pesediști de frunte

CONSULTAȚI ȘI: FOTO VIDEO Fake news-ul "Sârmei" Firea, DINAMITAT! Mizeria propagandei PSD

A doua țintă a fost ministrul Finanțelor Florin Cîțu. La scurt timp după conferința de presă a ministrului de Finanțe Florin Cîțu, în care acesta a dezvăluit cum au condus pesediștii economia după două bugete, pe modelul Al Capone, PSD și simpatizanții s-au mobilizat și au ieșit cu un alt fake news sinistru, photoshopând pagina de Facebook a liberalului și anunțând în numele acestuia o serie de măsuri fiscale care vizau Diaspora.

MAI MULTE DETALII: Florin Cîțu, victima unui fake news PSD mizerabil, după dezvăluirile de ieri. I-au photoshopat pagina de Facebook și au făcut postări scandaloase în numele lui, anunțând impozite pentru diaspora

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, împreună cu fiul Generalului Izmană Gabriel Oprea au furat identitatea vizuală a Alianței USR-PLUS pentru a-i face campanie Vioricăi Dăniclă la prezidențiale.

Mai mult, pe Facebook au fost răspândite o serie de mesaje în numele Alianței USR-PLUS prin care se promovează neprezentarea la votul din data de 24 noiembrie din turul al doilea al alegerilor prezidențiale. 

Reacția partidului condus de Dacian Cioloș, PLUS: "Asistăm în ultimele zile la extrem de multe campanii mincinoase prin care se încearcă inducerea ideii că Alianța USR PLUS îndeamnă la boicotarea turului doi al alegerilor prezidențiale. Este o campanie de dezinformare al cărei beneficiar este candidatul PSD Viorica Dăncilă. Îi cerem Vioricăi Dăncilă să prezinte scuze pentru aceste minciuni nerușinate și să se delimiteze public de astfel de acțiuni în mod urgent".

Galerie foto (sursa: G4media):

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.