Europa FM și Universitatea București îi invită pe Iohannis și Dăncilă la o dezbatere în turul al doilea al prezidențialelor


Europa FM și Universitatea București îi invită pe Iohannis și Dăncilă la o dezbatere în turul al doilea al prezidențialelor

Jurnalista Alice Iacobescu informează că Europa FM, în parteneriat cu Universitatea București, îi invită pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la o dezbatere în cadrul campaniei electorale din turul doi al alegerilor prezidențiale. 

Dezbaterea electorală se va organiza în Aula Magna a Facultății de Drept vineri, 22 noiembrie, de la ora 19.

"Europa FM îi provoacă la dezbatere pe candidaţii din turul doi! Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis sunt exact cei care au lipsit de la prima dezbatere, urmărită de peste un milion de oameni. De această dată, invitaţia e pentru o dezbatere în colaborare cu Universitatea Bucureşti: vineri, 22 noiembrie, de la ora 19, în Aula Magna a Facultăţii de Drept", scrie Alice Iacobescu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.