Motivul! Cum a reușit Dăncilă să ajungă în turul 2: ”În spatele ei se afla ea <însumi> și uriașa ei PROSTIE!” Concluzia unui disident anticomunist


Motivul! Cum a reușit Dăncilă să ajungă în turul 2: ”În spatele ei se afla ea <însumi> și uriașa ei PROSTIE!” Concluzia unui disident anticomunist

Disidentul anticomunist și jurnalistul Neculai Constantin Munteanu (din 1980, principala voce a postului Radio România Liberă din München) spulberă, pe Facebook, misterul accederii PSD-istei Viorica Dăncilă în turul doi al alegerilor prezidențiale.

”A mers înainte chiar dacă în spate se afla ea <însumi> și uriașa ei prostie!”, concluzionează Neculai Constantin Munteanu.

”Ocupantă a locului doi în primul tur la prezidențiale, și în ciuda procentelor multe care o despart de primul loc, Viorica poate poza puțin și în câștigător. A intrat în turul doi.

De altfel, infernala creatură evocase posibilitatea încă de pe vremea când afirma că <În spatele meu am fost eu însumi și totuși am mers înainte>. A mers înainte chiar dacă în spate se afla ea <însumi> și uriașa ei prostie!

Bine, se baza și pe faptul că în România prostia se plătește! Încă!”, scrie Neculai Constantin Munteanu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.