FOTO Încă un episod care compromite BOR. Un preot, chemat de baronul Arsene "Ciorăpel" pentru a sfinți atacurile la adresa președintelui Klaus Iohannis


FOTO Încă un episod care compromite BOR. Un preot, chemat de baronul Arsene "Ciorăpel" pentru a sfinți atacurile la adresa președintelui Klaus Iohannis

Un alt episod prin care imaginea Bisericii Ortodoxe Române este prejudiciată a avut loc în Neamț prin implicarea în politică. Concret, o slujbă religioasă a fost organizată la sediul PSD din Târgu Neamț la cererea baronului Ionel Arsene "Ciorăpel" care a lansat o serie de atacuri la adresa președintelui României Klaus Iohannis referitor la care a declarat că trebuie trimis înapoi la Sibiu. Prezența preotului la adunarea pesedistă a avut probabil menirea de a sfinți criticile aduse de Arsene către Klaus Iohannis. 

"Suntem optimişti înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale. M-am întâlnit cu colegii mei din zona Târgu Neamţ şi după ce am luat parte la slujba de sfinţire a sediului, am discutat despre campanie şi ce mai avem de făcut.

Membrii PSD Neamţ au mers în tot judeţul şi le-au vorbit oamenilor despre cel mai potrivit dintre candidaţi pentru preşedinţie: Viorica Dăncilă. După cinci ani de dezbinare, de vacanţe şi război cu PSD, Klaus Iohannis ar trebui trimis la Sibiu, să locuiască într-una din cele 6 case luate cu bani din meditaţii. Ne-ajunge.

Avem nevoie de un preşedinte muncitor şi implicat. Sper să fie cât mai mulţi nemţeni care să voteze #cuinima! Le mulţumesc colegilor din PSD Târgu Neamţ că au fost atât de activi! Rezultatele vor arăta cât am muncit fiecare!", a scris Ionel Arsene, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.