VIDEO Oreste, îndemn la vot pentru românii de pretutindeni: Votez pentru o Românie normală!


VIDEO Oreste, îndemn la vot pentru românii de pretutindeni: Votez pentru o Românie normală!

Jurnalistul Oreste Teodorescu a transmis un mesaj pentru românii de pretutindeni din inima Italiei, acolo unde acesta a votat astăzi.

"Din respect pentru frații noștri din Diaspora și pentru că fără ei, România ar fi derapat îngrozitor de la democrație, am venit să votez în a doua Românie - Italia, cea de-a doua patrie a românilor.

Votez pentru o Românie normală cu speranța ca generațiile următoare, copiii și nepoții noștri, să simtă liniștea și farmecul discret al unei lumi acceptabile pentru toți. Doamne ajută poporului român!", a încheiat mesajul Oreste.

Urmăriți mesajul integral în video-ul de mai jos:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.