Amenințările guvernării liberale fac minuni. Subprefectul acuzat că a intrat în concediu medical la ordinul PSD s-a "vindecat" miraculos și revine la muncă


Amenințările guvernării liberale fac minuni. Subprefectul acuzat că a intrat în concediu medical la ordinul PSD s-a "vindecat" miraculos și revine la muncă

Guvernul Orban a început să dea afară nomenclatura pesedistă din funcții, iar asta le-a provocat subit o viroză unor prefecți puși de PSD. Astfel, respectivele slugi ale PSD și-au luat concedii medicale. Potrivit Digi24.ro, liderii PSD fac presiuni asupra prefecților numiți de Guvernul Dăncilă să intre în concediu medical, pe de o parte pentru a face dificilă organizarea alegerilor, și pe de altă parte pentru a nu putea fi demiși din funcții. Prefecţii sunt cei care trebuie să supervizeze şi să semneze actele de organizare a acestui scrutin, la nivelul fiecărui judeţ. Astfel, ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis joi că va trimite o echipă de medici care să îi ajute pe respectivii prefecți și respectivul subprefect să se însănătoșească grabnic. Totodată, premierul Ludovic Orban a dat de înțeles că prefecții și subprefecții puși politic de PSD vor fi destituiți din funcții. Mai mult, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a reacționat virulent transmițându-le prefecților și subprefecților PSD că există o cerere mare de forță de muncă în mediul privat, iar astfel să nu mai paraziteze sistemul bugetar. 

CITIȚI ȘI: Rareș Bogdan, Ludovic Orban și Marcel Vela pun tunurile pe prefecții PSD care s-au "îmbolnăvit" subit: În privat e criză mare de forță de muncă! / Voi trimite o echipă de medici să-i ajutăm!

În acest context, se pare că reacțiile tranșante ale liberalilor l-au ajutat pe subprefectul județului Arad, Vasilică Damian, să se însănătoșească. Concret, subprefectul județului Arad, Vasilică Damian, a declarat, joi seară, pentru Universul.net, că își va întrerupe concediul medical, iar vineri va fi la birou. Damian a mai declarat pentru Universul.net că probabil va demisiona după alegerile prezidențiale.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.