Demisul Teodorovici, în căutare de loc de muncă: Sunt convins că voi ocupa funcții și mai înalte!


Demisul Teodorovici, în căutare de loc de muncă: Sunt convins că voi ocupa funcții și mai înalte!

Eugen Teodorovici a declarat luni seară, la conferința de bilanț, că nu părăsește funcția de ministru de Finanțe ca un "frustrat", potrivit agerpres.ro

Totodată, Teodorovici a spus că este convins că va ocupa funcții de demnitate publică chiar mai importante decât cea de ministru de Finanțe. 

"Sunt convins că voi ocupa funcţii de demnitate publică după acest portofoliu, chiar mai importante decât acest minister pe care îl consider cel mai important, cel mai complex şi cel mai greu minister din întregul guvern, cum de fapt este în orice ţară", a afirmat Teodorovici.

CITIȚI ȘI: Dăncilă, parașutată definitiv de la Palatul Victoria. Guvernul Orban a trecut de votul de învestitură

Amintim că Guvernul Ludovic Orban a trecut luni de votul de învestitură cu un număr de 240 de voturi, iar astfel Executivul Dăncilă și-a încheiat și interimatul. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.