Rareș Bogdan: Epoca Dragnea s-a încheiat! Nu am fi ajuns aici fără cei 600 de mii de români care s-au opus în stradă acaparării statului român!


Rareș Bogdan: Epoca Dragnea s-a încheiat! Nu am fi ajuns aici fără cei 600 de mii de români care s-au opus în stradă acaparării statului român!

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat luni seară din Piața Victoriei că odată cu învestitura Guvernului Orban s-a încheiat epoca Dragnea, iar în acest sens a ținut să le mulțumească românilor care au protestat în toți acești ani împotriva abuzurilor guvernării PSD.

CITIȚI ȘI: Dăncilă, parașutată definitiv de la Palatul Victoria. Guvernul Orban a trecut de votul de învestitură

"Astăzi, în acest moment, se încheie epoca Dragnea. Noi nu am fi ajuns în acest moment fără cei 600 de mii de oameni care au ieșit pe străzi, fără zecile și sutele de mii care au protestat în demonstrațiile maraton, începând cu 16-17 ianuarie de la celebrii elefanți și mai ales în momentul în care Piața Victoriei avea peste 300 de mii de români care se opuneau la minus 20 de grade acaparării statului român, a instituțiilor de către un Guvern și o majoritate parlamentară care duceau România într-o zonă pe care marea majoritate a românilor nu și-o dorea. Iată că această perioadă se încheie în această seară cu o ședință simbolică de Guvern după ce Executivul Orban a reușit să treacă prin furcile caudine ale Parlamentului", a spus Rareș Bogdan.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.