SURSE "Ciorăpel" i-a pus DNA pe cap lui Cuc. Implicarea baronului PSD de Neamț în scandalul TAROM


SURSE "Ciorăpel" i-a pus DNA pe cap lui Cuc. Implicarea baronului PSD de Neamț în scandalul TAROM

Ionel Arsene "Ciorăpel", baronul PSD de Neamț", este cel care i-ar fi cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să reţină avioanele cu parlamentari la sol în ziua moţiunii, conform surselor publicației „Adevărul“.

Subliniem că Răzvan Cuc a fost mai întâi în sfera de influență a baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău. Ulterior, în urma unor dispute cu Bădălău, Răzvan Cuc, la solicitarea lui Dragnea, a fost transferat în organizația PSD Neamț, condusă de Ionel Arsene "Ciorăpel".

Ionel Arsene "Ciorăpel" a demonstrat de-a lungul vremii că este sluga perfectă a oricui se află la conducerea PSD. A fost lacheu pentru Dragnea, este lacheu și pentru Dăncilă. "Ciorăpel" s-a aflat printre cei mai acerbi negociatori pentru ca moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă să fie un eșec. Dar pe lângă negocieri, "Ciorăpel" s-ar fi pretat și la metode mai neortodoxe pentru a menține Guvernul Dăncilă la Palatul Victoria. 

În calitate de şef direct, Arsene, poreclit „Şoseţică“, i-a cerut lui Răzvan Cuc să amâne zborurile TAROM spre Bucureşti în care se aflau parlamentari ai Opoziţiei în ziua moţiunii, susţin surse politice pentru Adevarul. Liderii PSD estimau că în cursele interne operate de TAROM sunt cinci-şase parlamentari ai Opoziţiei, iar absenţa de la votul moţunii de cenzură ar fi putut înclina decisiv balanţa în favoarea Guvernului Dăncilă. Moţiunea a trecut până la urmă cu 238 de voturi, doar cinci peste limita majorităţii. Acum, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a plâns apropiaţilor că partidul i-a întors spatele, deşi el a încercat să salveze guvernarea, susţin surse politice pentru „Adevărul“.

CITIȚI ȘI: Panică pentru ministrul Cuc: DNA se autosesizează în scandalul TAROM

Amintim că Răzvan Cuc, încă ministru al Transporturilor, are bătăi mari de cap zilele acestea după ce DNA s-a autosesizat în cazul acuzațiilor potrivit cărora Cuc i-ar fi cerut fostei directoare Tarom, Mădălina Mezei, să rețină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.