VIDEO Radu Banciu spune adevărul verde-n față: "Ponta e o boală!"


VIDEO Radu Banciu spune adevărul verde-n față: "Ponta e o boală!"

Jurnalistul Radu Banciu a analizat miercuri seară situația spre care se îndreaptă PSD. 

Astfel, Radu Banciu a punctat că PSD, după înfrângerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, se va afla într-o degringoladă totală, iar singura șansă a partidului este persoana lui Victor Ponta. Despre Victor Ponta, realizatorul emisiunii de televiziune "Lumea lui Banciu" a atras atenția că este un personaj extrem de periculos pentru România:

"Victor Ponta e și tânăr, e și viu, este și uns cu toate alifiile, se învârte ca un titirez, nu s-a dat încă bătut, are tot felul de relații tentaculare în politică în jurul lui. Este un personaj periculos pentru politica românească. Este un personaj periculos pentru România. Este aproape o boală aș spune. Și este greu să combați o boală la vârsta asta. Victor Ponta e o boală tânără. E o boală pe care medicina n-a combătut-o. Îi mai trebuie medicinei o perioadă pentru a-l stârpi definitiv pe acest impostor"

Redăm comentariul jurnalistului Radu Banciu:

"PSD nu se mai întoarce în primul rând pentru că nu mai are niciun lider. În momentul în care se încheie alegerile prezidențiale, doamna Dăncilă va fi învinsă și nu va mai exista în PSD. Iar partidul nu mai are niciun lider în momentul de față care să-i mai scoată din mocirlă, în primul rând din mocirla internă adică să îi convingă pe oameni să nu plece din partid pentru că aceștia vor fi tentați să se ducă acolo unde mai este ceva de ronțăit când PSD nu va mai fi. (...)

Singurul om care ar mai putea într-adevăr să "civilizeze" PSD este Victor Ponta. Victor Ponta e și tânăr, e și viu, este și uns cu toate alifiile, se învârte ca un titirez, nu s-a dat încă bătut, are tot felul de relații tentaculare în politică în jurul lui. Este un personaj periculos pentru politica românească. Este un personaj periculos pentru România. Este aproape o boală aș spune. Și este greu să combați o boală la vârsta asta. Victor Ponta e o boală tânără. E o boală pe care medicina n-a combătut-o. Îi mai trebuie medicinei o perioadă pentru a-l stârpi definitiv pe acest impostor. Deci Victor Ponta poate să repreia la un moment dat, să recălărească PSD și atunci ar avea o șansă și pentru că românul uită relativ repede și pentru că Ponta e mai mincinos decât media românească, adică este peste medie. Nu facem acum apologia revenirii lui Victor Ponta călare. Vreau să spun că este singura soluție pe care astăzi o mai are PSD în politica internă. Dacă nu va fi nici Ponta, nu va mai fi nimeni", a comentat Radu Banciu. 

Vedeți video de la 2:10:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.