VIDEO Codrin Ștefănescu a început să latre la Claudiu Pândaru după ce a fost urecheat de jurnalist pentru minciunile debitate


VIDEO Codrin Ștefănescu a început să latre la Claudiu Pândaru după ce a fost urecheat de jurnalist pentru minciunile debitate

Incorigibilul Codrin Ștefănescu a intrat în direct la Digi24 și a aruncat cu intoxicarea protrivit căreia Guvernul ce va urma, probabil al PNL, va concedia 400 de mii de bugetari când va veni la putere. 

Auzind intoxicarea, jurnalistul Claudiu Pândaru a intrat în dialog cu pesedistul pentru a o combate. Ca replică, Codrin Ștefănescu a început să latre în stilul său caracteristic și să-l acuze pe jurnalist că e mincinos. 

Codrin Ștefănescu: Se pregătesc să înghețe salariile și pensiile. Au anunțat deja că au în program reducerea cu 400 de mii de angajați în toate instituțiile publice. Toate lucrurile astea trebuie să și le asume cineva. Noi vom vota Guvernul ăsta, fără discuție. 

Claudiu Pândaru: Chiar nu aș fi dorit să intru în dialog cu dvs., dar totuși în momentul în care intrați pe un post de televiziune și prezentați informații false este de datoria noastră, a jurnaliștilor, să corectăm lucrurile astea pentru că poate sunt oameni acasă care ascultă și se sperie. Nu a declarat niciun lider politic că va da afară 400 de mii de bugetari. 

Codrin Ștefănescu: Domnu jurnalist pro-PNL și pro-USR, au declarat la vârf liderii lor, Barna și Orban. N-am chef să mă cert cu dvs. 

Claudiu Pândaru: Îmi permit să încetez dialogul cu dvs. din respect pentru mine și pentru telespectatori.

Codrin Ștefănescu: Moderatorul m-a rugat să intru și îi rog pe români să caute pe internet declarațiile lui Barna, lui Orban și lui Cîțu și vor găsi. În ceea ce privește pe dvs., sunteți un mincinos și mințiți în direct.

Claudiu Pândaru: Eu v-aș îndemna să vă măsurați cuvintele și să aveți grijă cum le folosiți. Nu cred că aveți proprietatea cuvintelor pe care le uzitați. 

Vedeți video de la 18:10:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.