VIDEO "Genunche" Pop, intimidat de Ioana Constantin. Pesedistul a uitat cine e ministrul de Finanțe și a spus că PSD implementează în România modelul economic din Venezuela


VIDEO "Genunche" Pop, intimidat de Ioana Constantin. Pesedistul a uitat cine e ministrul de Finanțe și a spus că PSD implementează în România modelul economic din Venezuela

Pesedistul "Genunche" Pop s-a făcut luni de râs, din nou, în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Concret, Liviu Pop a părut intimidat de faptul că Ioana Constantin, secretarul adjunct al PMP, i-a prezentat dezastrul economic cauzat de guvernarea PSD în cazul împrumuturilor luate de ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, la o dobândă record, de 4,56%. 

Pesedistul a început inițial să se bâlbâie, iar ulterior a uitat cine este ministrul Finanțelor. Mai mult, Liviu Pop "Genunche" a spus că PSD implementează de trei ani de zile modelul economic al Venezuelei. 

"Venezuela se află intr-o stare critică, oamenii au ajuns în situaţia în care sunt nevoiţi să fure pentru a supravieţui. Nicolas Maduro, actualul preşedinte, refuză ajutorul americanilor în timp ce ţara se luptă cu o rată a inflaţiei de 380.000%", relata Bloomberg pe 2 martie 2019. (citiți AICI materialul integral)

CITIȚI ȘI: BNR comunică datele dezastrului economic. Cu cât a crescut datoria externă a României din pricina guvernării PSD

CONSULTAȚI ȘI: Disperat, Guvernul PSD s-a mai împrumutat cu 2 miliarde de euro și pregătește noi îndatorări pe care românii de rând le vor plăti, nu politicienii cu pensii speciale

Redăm dialogul dintre Ioana Constantin și Liviu Pop:

Ioana Constantin: Vi s-a împrumutat, la cea mai scumpă dobândă, mai scump decât pentru Grecia, în premieră în România, în euro, până în 2049. 

Liviu Pop: Da, dar dvs. mai învățați puțină economie când atacați un ministru al Economiei. 

Ioana Constantin: Cine e ministru al Economiei? 

Liviu Pop: Ăăă.. domnul Bădălău al Finanțelor și al Economiei, pentru că sunt legate. 

Ioana Constantin: Eu vă spun ce a făcut domnul Orlando. Un fapt. 

Liviu Pop: Grecia este cu monedă euro, România cu leul încă. Poate ținta euro adusă mai aproape de România va schimba datele. Nouă ne place să ne comparăm întotdeauna pe împrumuturi și pe activitate cu zona euro. Noi am dus PIB-ul României pentru prima dată la peste 200 de miliarde de euro. 

Ioana Constantin: Știți care era PIB-ul Venezuelei înainte să intre în faliment? Știți care e modelul economic al domnului Teodorovici? Exact modelul economic falimentar al Venezuelei. 

Liviu Pop: E un model foarte bun pe care-l implementăm de trei ani de zile în România. Nu e al domnului Teodorovici, e al PSD-ului care a luat votul în 2016. 

Vedeți video de la 06:46:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.