AUDIO exploziv. Ce bârfesc amantele guvernamentale cu fonduri de milioane de euro pe mână despre miniștrii PSD care le ridică fustele. Teodorovici, reclamat că i-a dat „infecție” sexuală iubitei sale. Cuc are două concubine. Una e deja însărcinată


AUDIO exploziv. Ce bârfesc amantele guvernamentale cu fonduri de milioane de euro pe mână despre miniștrii PSD care le ridică fustele. Teodorovici, reclamat că i-a dat „infecție” sexuală iubitei sale. Cuc are două concubine. Una e deja însărcinată

„Și ăsta (Orlando) a luat-o razna...dar de când l-au pus și la partid...eu nu...și-a luat-o pă câmpie...I se pare că e buricul pământului. A sperat până în ultimul moment că el candidează în locul lui Dăncilă. Nu i-a ieșit, moare de nervi”, i se plânge „Lore” (Loredana Amalia Constantin, fosta noră a lui Nicolae Văcăroiu) prietenei sale Diana Costache, cumnata „împricinatului”, cu care bârfește despre amantlâcurile pesediste de prin ministere. Ambele sunt angajate la stat pe salarii uriașe și au pe mână milioane de euro. „Lore” este director adjunct la Directia Economica, din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, încasând lunat 12.000 de lei, iar cumnata Diana, la Finanțe, director în cadrul Direcției Generale Pregătire ECOFIN și Asistență Comunitară, tot pe 12.000 de lei, după cum arată siteul lumeapolitica.ro.

„Să vezi de ce m-am enervat ieri...Pentru că m-am dus la el cu ceva urgent la semnat. Am intrat, el a plecat, că lasă mai târziu. Și ce zici tu că a venit minunata doamnă Mirela. Și a intrat doamna Mirela și n-a mai putut nimeni să intre. Deci doamna M. vine și blochează activitatea ministerului câteva ore, știi...Și mi-au venit dracii. Las-o dracu de treabă. Noi nu mai muncim, stăm de vorbă cu Mirela și ne hlizim?!”, se vaită Diana de neseriozitatea de la locul de muncă.

„(Dănuța din dialogul celor două) venise cu Cuc și era călare pe Cuc să-l vrăjează, să-l aburească și zicea, până să vină, Cuc că ea l-a câștigat....dar știi că e director general în port? La Port Constanța. Și era toată peste Cuc ca să aflu că ăsta e cu una care aia e gravidă. Pe care a angajat-o la Tarom. (...) Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem. Când are interes, își ridică fusta”, explică „Lore”.

„Dănuța” este Daniela Șerban, fostă casieră și contabilă la câteva firme în prima parte a anilor 2000. În 2011 – 2012 a fost angajată a Regiei de Apă Constanța și consilieră a senatorului Moga. În februarie 2019 a fost numită director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. (sursa: lumeapolitica.ro)

Fetele vorbesc inclusiv despre niște probleme ginecologice care implică un soi de boală rușinoasă transmisă sexual de ministrul Finanțelor.

Lore: „Știi că și mie mi-a dat ăsta infecția acum, nu? Nu-l mai suport”

Diana: „Am avut niște mâncărimi, Doamne. Nu mai puteam...”

Despre celelalte amante ministeriale mai multe detalii AICI





„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.