Pușcăriașul Adrian Năstase și anti-românul Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei, simpozion PUTINIST grețos la așa-zisa Fundație Titulescu!


Pușcăriașul Adrian Năstase și anti-românul Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei, simpozion PUTINIST grețos la așa-zisa Fundație Titulescu!

Fostul pușcăriaș Adrian Năstase își continuă, cu destrăbălare, seria simpozioanelor putiniste pe care le organizează, într-o veselie, prin intermediul sinecurii pe care o coordonează – dubioasa Fundație Titulescu, unde, de-a lungul timpului, l-a adus pe măscăriciul apocaliptic Dughin, dar și pe cei mai virulenți anti-americani și anti-europeni care se reproduc în spațiul public românesc – fostul pușcăriaș Adrian Severin și controversatul Răzvan Theodorescu (cel care mințea poporul cu TVR, în timp ce studenții erau călcați pe cap de mineri) sunt exemple concludente în acest sens.

De data aceasta, vineri, ex-premierul PSD-ist Adrian Năstase i-a invitat la fundație pe reprezentanții Fondului Alexander Gorchakov – o prolifică sinecură putinistă aflată în relații intense, de ani de zile, cu fostul pușcăriaș – de altfel, acest așa-zis Fond i-a organizat preumblarea lui Năstase, la Moscova, cu doar câteva zile înaintea realegerii autocratului Putin.

Pe lângă o droaie de oficiali ruși (foto), Năstase i-a oferit o tribună și notoriului anti-român Valeri Kuzmin, ambasadorul Federației Ruse la București, care a ridicat osanale grețoase ”prieteniei istorice” dintre URSS și România, fără a spune însă nimic despre genocidul comandat de la Moscova, căruia i-au căzut victime intelectualitatea, politicienii partidelor istorice și floarea studențimii românești.

Întregul eveniment nu a reprezentat altceva decât o scabroasă și purulentă manifestare a propagandei putiniste.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.