Răvășita Carmen Avram, depresie de toamnă la Bruxelles: „Cât e de trist ce se întâmplă în această țară. Tare, tare trist”


Răvășita Carmen Avram, depresie de toamnă la Bruxelles: „Cât e de trist ce se întâmplă în această țară. Tare, tare trist”

Europalementara PSD Carmen Avram, mare admiratoare a patriotismului Vioricăi Dăncilă, este iarăși foarte tristă și depresivă pentru că românii jubilează și chiar contribuie la necazurile Rovanei Plumb, tovarășa alături de care a gonit ciufulită pe străzile Iașiului de frica protestatarilor antipsd. Detalii AICI. Într-o postare bacoviană pe Facebook, Carmen Avram, soția lui Adrian Ursu de la Antena3 convertită la PSD din iubire de țară și poezie, lămurește situația colegei sale aflate acum în mare necaz după ce a donat partidului 800.000 de lei împrumutați de la cunoștință, iar partidul nu e capabil s-o propulseze nici comisar european și nici să-i restituie banii: „Rovana Plumb nu a fost "respinsă". I s-a suspendat”. Despre felul în care au „susținut-o” pesediștii pe Laura Codruța Kovesi, europarlamentara antenistă nu pomenește.

 Carmen Avram „Ca să fie foarte, foarte clar pentru cei care se bucură acum că au mai dat o lovitură împotriva României, Rovana Plumb nu a fost "respinsă". I s-a suspendat!! procedura de audiere în comisia de transport, pentru a-i da timp să-şi rezolve problema considerată "conflict de interese". Dacă reuşeşte, are toate şansele de a merge mai departe. Dar, totuşi, cât e de trist ce se întamplă în această țară! Cât e de trist că există români care sfâşie români, ca să poată sluji aiurea! Cât e de trist că, din 10 candidați "cu probleme"- dintre care unii chiar au fost dovediți că au călcat strâmb-doar Rovana Plumb (victimă a unei groaznice campanii de denigrare şi de hărțuire) e cea care trebuie să suporte consecințele! Tare, tare trist.”

Europa Liberă: EXCLUSIV Lovitură finală din partea AEP: PSD pierde toți banii de la europarlamentare. Rovana Plumb a rămas fără 800.000 de lei

 UPDATE Încă un vot ucigător pentru Rovana Plumb în Comisia Juridică a PE. Motivul pentru care pesedista nu își poate asuma funcția de comisar european

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.