Șobolăneala slugilor: Antena 3 își bate joc de unsurosul Cumpănașu, care acționează la ordinul pe unitate. TOMBERONUL lui Felix


Șobolăneala slugilor: Antena 3 își bate joc de unsurosul Cumpănașu, care acționează la ordinul pe unitate. TOMBERONUL lui Felix

După ce puțin spus penibilul june PSD-ist Liviu Pleșoianu nu a izbutit să strângă semnăturile necesare aventurii sale controceniste, acuzând televiziunile că l-au boicotat (de notat că tovarășii săi din cloaca Antena 3 l-au ignorant cu desăvârșire), a venit rândul sinistrului sinecurist Alexandru Cumpănașu să facă spume caraghioase din același motiv.

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) avertizează, pe Facebook, că dacă Pleșoianu e un ”prost” și un ”idiot util aruncat la tomberon”, Cumpănașu e ”un unsuros care acționează la ordinul pe unitate”.

”După pleșcoianu, veni și cumpănașu să se plângă că l-au interzis televiziunile mogulizate. Îl cred. Miza e mare, se joacă pe bani mulți, pe termen lung, iar idioții utili sunt aruncați la tomberon.

PS: Spre deosebire de pleșcoianu, care e un prost, cumpă’ e un unsuros, care acționează la ordinul pe unitate, și care după campanie își va relua megabusinesul cu fonduri europene. Își mai cumpără, pe fundație, un mercedes clasa s, ca să îi treacă supărarea că va lua mai puține voturi decât cele 300.000 de semnături pe care susține că le-a colectat”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.