VIDEO. RTV și-a bătut joc de crimele din Caracal. Victor Ciutacu a făcut pe Alexandra Măceșanu și s-a băgat într-un cazan în timpul emisiunii


VIDEO. RTV și-a bătut joc de crimele din Caracal. Victor Ciutacu a făcut pe Alexandra Măceșanu și s-a băgat într-un cazan în timpul emisiunii

Realizatorul tv Victor Ciutacu a făcut spectacol, joi seară, în direct la RTV, punându-și un butoi improvizat în cap ca să demonstreze telespectatorilor că ar fi fost imposibil ca monstrul Gheorghe Dincă s-o ardă în felul acesta pe cea de-a doua victimă a sa, Alexandra Măceșanu. Foarte încântat de experimentul „tonomatului” RTV a fost Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, care, prezent în studio, s-a alăturat fericit circului lui Victor Ciutacu cu date tehnice de la dosar.

Victor Ciutacu: ”Stimați invitați și stimați telespectatori, o să fac în seara asta ce n-am făcut în viața mea în 25 de ani de presă...fac chiar 26...dar mă rog, nu ne mai luăm de la un anișor. Știu că v-a trecut dorul de Dan Diaconescu și tocmai de-asta sunt aici ca să vă ajut, doamnelor și domnilor. Rog pe regizorul de emisie, pe Bogdan, să vină cu butoiul, doamnelor și domnilor. Tonomatul și butoiul facem..Uite, eu mă ridic...butoiul ăsta are 80 de cm înălțime și diametrul corespunzător datelor din dosar. Atenție, comanda la mine, camera pe mine, doamnelor și domnilor...Eu am 1,78 înălțime și 77 de kile. Fata aia avea 1,60 și puțin...E, uite ce fac eu în direct, Doamne apără...am deformat butoiul, nici deformat nu intru în el. Unde păcatele mele mai bagi cărbunii, unde mai bagi lemnele, unde mai bagi motorina?...”

Video mai jos, de la minutul 12 aproximativ.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.