Demonstrație de prostie: Un primar pesedist îi numește "infractori" pe mai mulți copii de 7 ani care doresc să învețe


Demonstrație de prostie: Un primar pesedist îi numește "infractori" pe mai mulți copii de 7 ani care doresc să învețe

Gest grobian al primarului pesedist din comuna Scrioaștea, județul Teleorman. Marian Șefu, primarul cu nume parcă predestinat, i-a catalogat drept „infractori” pe copiii care merg în casa unui localnic pentru a învăța să scrie și să citească.

Concret, Relu Voicu a încercat să obțină de la primarul Șefu un spațiu în care să țină gratis cursuri, însă fost refuzat. Primarul Șefu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, i-a catalogat drept „infractori” pe copiii care merg acasă la Voicu ca să învețe.

„Educația este singura salvare. Pentru un individ luat așa ca element singular și pentru țară. Educația este singura salvare. Din păcate, politicul nu are aceeași agendă sau credință”, a spus Voicu pentru emisiunea „Romania, te iubesc”.

Relu Voicu a încercat sa obțina de la primarul certat cu educația un spațiu în care să țină gratis cursuri însă fost refuzat. Demonstrația de prostie a primarului Șefu a stârnit revolta jurnalistului Alex Dima.

Primarul Șefu: Și dacă copiii ăia devin infractori? Deja sunt infractori

Alex Dima: Sunt copii de clasa întâi. Dvs. spuneți că un copil de 7 ani este infractor?

Primarul Șefu: Da, dacă fură este infractor

Comuna Scrioaștea nu are apă, canalizare, gaz și nici ulițe asfaltate. Cea mai mare realizare a primarului apropiat de Dragnea e asfaltarea unui drum de doar 700 de metri, construcția unei scene din beton și reabilitarea unei cișmea. 

Vezi aici reportajul integral.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.