VIDEO Theodor Paleologu: "Dan Barna m-a convins să candidez la prezidențiale!"


VIDEO Theodor Paleologu: "Dan Barna m-a convins să candidez la prezidențiale!"

"Dan Barna m-a convins să candidez la prezidențiale", a afirmat candidatul PMP la prezidențiale Theodor Paleologu în emisiunea Legile Puterii moderată de Denise Rifai. 

Ulterior, Theodor Paleologu a explicat afirmația prin faptul că nu consideră că Dan Barna reușește să mobilizeze complet electoratul USR-PLUS. Totodată, candidatul PMP a declarat că se consideră un foarte eficient aspirator de voturi. 

"Cred că am un bulevard în fața mea și cred că cel care m-a convins să candidez nu este Tomac, nu este Traian Băsescu, nici măcar prietenii mei cei mai apropiați, ci Dan Barna. El m-a convins să candidez, nu cred în capacitatea lui de a aduna toate voturile USR-PLUS. Nu cred că jocurile sunt făcute, nu cred că totul este aranjat să câștige Iohannis, așa își imagineaza el. Îndrăznesc să cred că sunt un foarte eficient aspirator de voturi", a explicat Paleologu.



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.