Andrei Caramitru anunță apocalipsa mafiei PSD: Lista neagră a Departamentului de Stat al SUA îi poate scoate definitiv din jocuri pe marii păpușari din România


Andrei Caramitru anunță apocalipsa mafiei PSD: Lista neagră a Departamentului de Stat al SUA îi poate scoate definitiv din jocuri pe marii păpușari din România

USR-istul Andrei Caramitru – cunoscut expert în probleme de business din spațiul european și totodată unul dintre cei mai vocali contestatari ai actualei puteri – susține, pe Facebook, că lista neagră a Departamentului de Stat al SUA ar putea reprezenta, finalmente, o soluție pentru România, dacă documentul îi va stipula (pe lângă pușcăriașul Liviu Dragnea și copiii săi) încă vreo 30-40 de ”nenorociți” și ”mari păpușari” de pe malurile Dâmboviței, scoțându-i astfel din jocuri financiare, dacă și băncile vor lua act de această situație.

”Eu mă bucur foarte mult că Dragnea și familia sunt pe lista neagră a Departamentului de Stat. E un fel de MCV mult mai agresiv și direct. Îi lovește direct pe ei.

Am doar două speranțe:

- că încă vreo 30-40 nenorociți de la noi inclusiv marii păpușari intră și ei pe Black list cu toată familia lor;

- ca băncile de la noi (plus cele europene) să decidă că nu mai dau servicii celor de pe Black list.

Că atunci chiar doare. Se aude asta și la Unicredit????”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.