Ludovic Orban, replică acidă pentru Viorica pe tema incriminării insultei și calomniei: Singurul lucru cu care sunt de acord e ca Vasilica să plece de la Palatul Victoria!


Ludovic Orban, replică acidă pentru Viorica pe tema incriminării insultei și calomniei: Singurul lucru cu care sunt de acord e ca Vasilica să plece de la Palatul Victoria!

Liviu Dragnea voia în 2018 adoptarea unei legi a defăimării din pricina românilor care reacționau cu indignare împotriva regimului abuziv și corupt pe care l-ia instaurat. Un an mai târziu, discipola lui Dragnea de la Palatul Victoria, Viorica Dăncilă, dorește să incrimineze insulta și calomnia, căci a cedat psihic în fața celor care-i spun verde-n față ce guvernare dezastruoasă girează și ce fel de persoană reprezintă ca om politic.

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Viorica, întâmpinată de protestatari în Constanța: "He he nu vei găsi aici colacul de salvare"

În acest context, președintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă ar fi de acord cu propunerea Vioricăi Dăncilă, iar acesta a replicat aicd că singurul lucru cu care e de acord e ca guvernarea actuală să plece de la Palatul Victoria.

Singurul lucru cu care aş fi de acord este acela ca Vasilica Viorica Dăncilă trebuie să plece de la Palatul Victoria. În rest, ce propuneri face, chiar nu mă interesează”.

Totodată, președintele PNL a adăugat că insulta şi calomnia au fost demult îndepărtate din Codul Penal şi nu mai constituie infracţiune, iar reincluderea lor în categoria faptelor penale “este o chestiune care ţine de regim totalitar”.

“Îi readuc aminte Vasilicăi Viorica Dăncilă că suntem într-o democraţie, suntem stat al Uniunii Europene şi că nu mai poţi chiar să bagi în Codul penal orice prostie care o deranjează pe dânsa”, a mai precizat liderul PNL.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.