Tăriceanu 4%, atacat virulent de o deputată: A dat foc țării, iar acum se lamentează prin platourile de televiziune!


Tăriceanu 4%, atacat virulent de o deputată: A dat foc țării, iar acum se lamentează prin platourile de televiziune!

Tăriceanu 4%, unul din artizanii bugetului statului, a dezvăluit imediat după ce a plecat de la guvernare că există o gaură de 9 miliarde de lei.

În acest context, deputata USR Cristina Prună l-a atacat virulent pe președintele ALDE care a dat foc țării împreună cu PSD, iar acum se lamentează prin platourile de televiziune privitor la guvernarea pe care și el a girat-o. 

Redăm mesajul deputatei:

"Tăriceanu ne spune nonşalant că bugetul ţării are o gaură de 9 miliarde de lei!

Cam cât pensiile speciale, nu-i aşa domnule Tăriceanu? Dacă mai adăugăm şi PNDL şi alte cheltuieli pe pile şi nepotisme ale statului mai găsim bani să acoperim găurile bugetare.

De-asta a fugit de la guvernare domnul Tăriceanu. Partidul dumnealui împreună cu PSD au dat foc ţării şi acum se lamentează prin platouri de televiziune despre cum ei au vrut OUG 114, dar apoi s-au răzgândit.

Acesta este rezultatul unei guvernări care a făcut rău României. Iar dacă sunt conştienţi de lucrul acesta, trebuie să găsim un larg consens în Parlament pentru a declanşa alegeri anticipate.

#alegerianticipate #USRlaguvernare”, a scris vineri Cristina Prună, pe pagina sa de Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.