Fabuloasa ținută din perdea cu draperie a doamnei Sorina Pintea. Cum reușește ministrul Sănătății să pară atât de demodată și neîngrijită în haine de mii de euro?


Fabuloasa ținută din perdea cu draperie a doamnei Sorina Pintea. Cum reușește ministrul Sănătății să pară atât de demodată și neîngrijită în haine de mii de euro?

Actualul ministru al Sănătății pare un politician atent la detalii, mai ales când vine vorba de imaginea sa publică. Îi place haute couture, cumpără de la case mari de modă, la prețuri exorbitante, își asortează uneori oja cu ținuta, are ochelari și poșete scumpe, încearcă să zâmbească la aparat, să fie elegantă, îngrijită sau să aibă un aer preocupat, de lucru, pentru numeroasele poze de pe pagina oficială de Facebook a ministerului Sănătății, cantitativ incomparabil mai însemnate decât pe vremea miniștrilor Florian Dorel Bodog sau Vlad Voiculescu.

Cu toată străduința și sforțările tot mai costisitoare, Sorin Pintea comite niște rateuri vestimentare absolut remarcabile care, în lumina vizitelor de serviciu, îi trădează gusturile tovărășești provinciale și apetitul pentru macrameurile scumpe.

Cea mai recentă apariție publică „ravisantă” a ministrului a avut loc, miercuri, în nord-vestul țării unde Sorina Pintea a participat la inaugurarea unei stații SMURD locale din Șomcuta Mare,  Maramureș, și a făcut o vizită de lucru la Spitalul Județean de Urgență "Constantin Opriș " din Baia Mare gătită într-o rochie care părea mai degrabă o draperie cu fâșii din perdea.

O altă ținută remarcabilă a fost rochia „Valentino” care ar costa, potrivit preturilor de pe net, aproximati 2700 de euro. 

Vă invităm să accesați galeria foto de mai jos pentru edificare. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.