Meserie, te halesc! Marele jurnalist al neamului, piticul Ion Cristoiu, habar nu are pe unde se intră în Parlament! Cum i-a jignit pe reporterii acreditați


Meserie, te halesc! Marele jurnalist al neamului, piticul Ion Cristoiu, habar nu are pe unde se intră în Parlament! Cum i-a jignit pe reporterii acreditați

Jurnalistul Cristian Andrei atrage atenția, pe Facebook, că Ion Cristoiu habar nu are, după o întreagă carieră petrecută în presă, pe unde se intră în Parlament!

Mai mult chiar, pe blog-ul său, pafaristul Cristoiu găsește de cuviință să scrie că jurnaliștii acreditați ar intra în Palatul Parlamentului folosind ”o cale pe la subsol”, ceea ce este o minciună și o ofensă – îl asigurăm pe analistul neamului că jurnaliștii adevărați (cei care își fac zilnic meseria, și nu jocuri politice direct interesate) beneficiază de o intrare la nivelul solului, pe care chiar o folosesc.

”Cristoiu habar nu are pe unde se intră în Parlament după o carieră în presă. Și are impresia ca reporterii acreditați intră pe undeva pe la subsol, ca niște șobolani care nu merită mai mult. Pentru cei care nu au fost în Parlament, nu exista o astfel de intrare pe la subsol pentru presa.

Și scrie toate astea, sa citeasca tot românul cum a primit el invitație pe rândul analiștilor la Congresul PSD ca să vina Dăncilă sa dea mâna cu el. Dar omul se aștepta și la niște mese asa, dar nu le-a găsit”, comentează Cristian Andrei, jurnalist acreditat la Camera Deputaților și Senat de ani de zile.

Pe blog, Cristoiu (cunoscut și sub titulatura de ”Piticul Utecilă”) a făcut următoarele relatări:

”De cum am primit invitația, am intrat în fibrilație. Pe unde dracu se intră în palatul Parlamentului pentru a ajunge la sala cu pricina? Indicațiile colegilor mai tineri din presă nu-mi sunt de nici un folos. M-a interesat pe unde intră delegații și invitații și cu jurnaliștii acreditați, care folosesc o cale pe la subsol” – mai multe detalii AICI.

(Sursa foto: Gândul.info)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.