PNL o somează pe Viorica Dăncilă să facă alte propuneri pentru poziția de comisar european: Șansele Rovanei Plumb, respectiv ale lui Dan Nica sunt egale cu zero!


PNL o somează pe Viorica Dăncilă să facă alte propuneri pentru poziția de comisar european: Șansele Rovanei Plumb, respectiv ale lui Dan Nica sunt egale cu zero!

PNL o somează pe Viorica Dăncilă să facă alte propuneri pentru poziția de comisar european, căci România este singura țară care a făcut propuneri inacceptabile.

Totodată, PNL atrage atenția că șansele ca Dan Nica sau Rovana Plumb să ajungă în funcția de comisar european sunt egale cu zero. 

"În această dimineață am primit informaţii extrem de importante de la Bruxelles legate de cele două candidaturi pe care România le-a propus pentru poziţia de comisar european. Informaţiile sunt extrem de grave, atât pentru constituirea Comisiei, cât şi pentru imaginea României, pentru că şansele ca unul dintre cei doi, doamna Plumb sau domnul Nica, să ajungă comisar european sunt egale cu zero. Mai mult, în acest moment, România este singura țară care a făcut propuneri inacceptabile. O somăm pe doamna Viorica Dăncilă, încă premier al României, să facă alte propuneri acceptabile pentru Bruxelles, pentru România, care să întrunească votul majorității. De asemenea, suntem absolut convinși că nu s-a consultat legat de aceste două propuneri făcute cu președintele României. Considerăm că fiiind vorba despre comisarul României, nu al PSD, nu al ALDE, nu al doamnei Dăncilă că este foarte important să aibă o discuție cu președintele României vis-a-vis de acestă propunere", a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.