Revoltător! Agramata Dăncilă își bate joc de români: și-a închiriat elicopter electoral cu BANI PUBLICI. Sfidarea PSD


Revoltător! Agramata Dăncilă își bate joc de români: și-a închiriat elicopter electoral cu BANI PUBLICI. Sfidarea PSD

De-a dreptul scandaloase recentele imagini ce o înfățișează pe prezidențiabila pesedistă și agramată Viorica Dăncilă dând în trap să se cocoațe într-un elicopter pentru a străbate mai repede Moldova, în interes pur electoral, în condițiile în care Moldova este unica dintre cele trei regiuni istorice ale României care are doar un metru simbolic de autostradă, construit în semn de protest de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi.

Vă amintim că joi, după ce au făcut paradă de populisme și patriotardisme ieftine la Putna, Viorica Dăncilă, versatilul Mihai Fifor și fantele Eugen Orlando Teodorovici și-au anulat vizita oficială la Botoșani, înspăimântați de anunțarea și organizarea unui protest #Rezist.

În acest context, jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) avertizează, pe Facebook, că banii de la PSD necesari închirierii elicopterului sunt, în fapt, bani publici – cu alte cuvinte, românii plătesc preumblările aeriene electorale ale agramatei naționale pe care PSD o vrea la Cotroceni.

”Când Viorica zice că Partidul i-a plătit elicopterul, uită să precizeze că e vorba de bani publici, adică subvenția încasată de PSD de la buget.

Pe scurt, tot noi plătim elicopterul doamnei, care nu se ciocnește direct și personal de incompetența și corupția unui PSD incapabil să construiască autostrăzi”, scrie Mircea Marian.

Vă amintim și că, recent, un senator PSD a făcut scandal și a depus presiuni astfel încât să fie transportat de urgență la București cu elicopterul SMURD, doar pentru simplul motiv că avea o pântecăraie.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.