Antenista-europarlamentară Carmen Avram revarsă cele mai caraghiose POPULISME pe rețelele de socializare. PSD-ismul continuu


Antenista-europarlamentară Carmen Avram revarsă cele mai caraghiose POPULISME pe rețelele de socializare. PSD-ismul continuu

Propulsată în Parlamentul European cu o leafă puțin spus babană, la porunca directă a infractorului Liviu Dragnea, în prezent pușcăriaș de drept comun, fosta antenistă Carmen Avram (PSD) s-a făcut remarcată la noul job, până acum, doar printr-o singură intervenție, când a cerut protejarea elefantului african.

În schimb, deși nu are absolut nimic de spus, niciodată, despre marile tematici și politici europene, fosta angajată a turnătorului securistoid Dan ”Felix” Voiculescu se pretează la cele mai ieftine și mai caraghioase populisme, de parcă s-ar afla într-o eternă campanie electorală.  

Bunăoară, în cea mai recentă postare a sa de pe Facebook, Carmen Avram se înfățișează fanilor (în fapt, e vorba despre electoratul captiv al PSD) încotoșmănată în port popular maramureșean (cu batic și tot tacămâul) doar pentru a emite o nouă platitudine penibilă: ”Eu mi-am găsit de mult <țara normală>. Maramureşul e doar unul dintre cele 42 de colțuri de țară în care oamenii sunt şi frumoşi, şi deştepți, şi primitori, şi deschişi, şi harnici, şi cu bun simț. Sincer, mie mi se par gata <normali>”, scrie Carmen Avram, care, din motive ce încă rămân misterioase, împarte România în ”colțuri”.

Fiindcă cine se aseamănă se adună, vorba proverbului, fanii PSD-iști s-au îmbulzit să-i ridice osanale grețoase fostei anteniste, care le-a și dat like-uri și inimioare acelora care o lăudau mai mult, numind-o ”româncuța noastră frumoasă și deșteaptă”, ”o româncă de poveste”, ”jurnalistă de excepție”, ”o minunată”, ”o minune” ș.a.m.d..

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.