Tupeu de borfaș. Fostul pușcăriaș Adrian Năstase face glumițe în legătură cu protestul pașnic din 10 august 2019: Această zi să fie stabilită ca Zi a Porţilor Deschise la guvern


Tupeu de borfaș. Fostul pușcăriaș Adrian Năstase face glumițe în legătură cu protestul pașnic din 10 august 2019: Această zi să fie stabilită ca Zi a Porţilor Deschise la guvern

Fostul pușcăriaș Adrian Năstase are un tupeu care întrece orice limite. Fostul premier PSD-ist își permite să facă glumițe în legătură cu protestul pașnic din data de 10 august 2019.

Concret, Adrian Năstase propune ironic ca 10 august să fie stabilită prin lege ca Ziua Porților deschise la Guvern. 

CITIȚI ȘI: Delirul lui Bombonel. Adrian Năstase se întreabă dacă pe 10 august va veni poporul sau va fi lovitură de stat

"La 1 septembrie 2004, am organizat, ca prim-ministru, pentru prima dată, o Zi a Porţilor Deschise la Palatul Victoria. [...] Această iniţiativă a fost continuată de guvernul Cioloş şi, apoi, de guvernul Ponta.

Ţinând seama de atmosfera amicală în care s-au desfăşurat protestele de aseară, de ambianţa de dialog între jandarmi şi cei 25 000 de reprezentanţi ai diasporei şi ai societăţii civile din România, îmi permit să sugerez ca ziua de 10 august să fie stabilită, prin lege (eventual printr-un referendum de revizuire a Constituţiei) ca Zi a Porţilor Deschise la guvern", a scris Năstase pe blogul său.

Ulterior, mai mulți cititori ai blogului au fost confuzi privind propunerea lui Adrian Năstase și l-au criticat, dar acesta a clarificat printr-un comentariu că era de fapt ironic:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.