10 august 2019: MANIFEST pentru o Românie eliberată definitiv de Ciuma Roșie!


10 august 2019: MANIFEST pentru o Românie eliberată definitiv de Ciuma Roșie!

Un an după cumplita Jandarmeriadă din 10 august 2018, și vedem cum niciunul dintre cei vinovați pentru reprimarea brutală a cetățenilor români nu a fost adus în fața judecătorilor.

Nu-i de mirare: la 29 de ani de la mineriada din 13-15 iunie 1990, Ion Iliescu este liber.

Câtă vreme România rămâne în mâinile grupării infracționale denumite PSD, iar regimul construit de Ciuma Roșie nu este ras din temelii, marii vinovați nu vor răspunde niciodată pentru crimele lor. Să nu avem iluzii: dacă va fi nevoie, pentru a-și păstra puterea, nu vor avea ezitări să mai organizeze o mineriadă. Vor ordona slujbașilor lor, înarmați și fidelizați prin pensii speciale uriașe, să tragă în popor.

De aceea, orice formațiune care va câștiga alegerile din 2019 și 2020 trebuie să etaleze o serie de obiective clare și simple, a căror finalitate să fie distrugerea Ciumei Roșii, astfel încât să nu existe riscul ca această boală să mai cuprindă vreodată România:

 · Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara – “Propunem ca legea electorală să interzică pentru primele cinci legislaturi consecutive dreptul la candidatură, pe orice listă, al foștilor activiști comuniști și al foștilor ofițeri de Securitate” trebuie actualizat și pus în aplicare. Interdicția trebuie să-i includă pe toți cei care au deținut funcții de conducere în PSD și în Guvern, în regimul Dragnea.

 · Adoptați Legea Lustrației actualizată, astfel încât să includă și nomenklatura PSD! Magistrați comuniști precum Tudorel Toader și Valer Dorneanu nu ar fi ajuns să își bată joc de statul de drept, dacă această lege era votată la timp.

 · PSD și ALDE trebuie scoase în afara legii. Acestea nu sunt partide, ci grupări infracționale organizate. Sediile și toate bunurile lor mobile și imobile trebuie să revină statului, ca o minimă reparație pentru jaful sistematic din perioada în care au deținut puterea.

· Pedepsele pentru fapte de corupție trebuie majorate substanțial, ajungând la pedeapsa pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate, pentru prejudiciile mai mari de un milion de euro. Pedeapsa penală trebuie dublată de amenzi uriașe, prin care să se confiște, de facto, averea celui condamnat. Confiscarea extinsă trebuie reglementată urgent, astfel încât averile ascunse pe numele mătușilor, copiilor sau soțiilor să poată fi poprite.

Eu cred, sunt convins, că poporul român este un popor bun, blând și tolerant. Dar vine o vreme în care riști viitorul întregii națiuni dacă nu oprești, definitiv și irevocabil, acest Rău pe nume Ciuma Roșie.

E prea mult!

Revolta a început.

E vremea pentru furci și topoare!

 #10August2018

#NuUitam

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.