DEZASTRUL Guvernului PSD-ALDE: GAURĂ de cel puțin 6 MILIARDE lei la bugetul de PENSII. Minciunile rectificării bugetare


DEZASTRUL Guvernului PSD-ALDE: GAURĂ de cel puțin 6 MILIARDE lei la bugetul de PENSII. Minciunile rectificării bugetare

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – acuză, pe Facebook, că guvernarea PSD-ALDE are o gaură de cel puțin 6 miliarde lei în bugetul de pensii, fapt ce nu poate fi ascuns prin actuala rectificare bugetară.

”MFP mă CONFIRMA – GAURĂ la bugetul de pensii de cel puțin 6 miliarde lei!

GAURA la buget este atât de mare încât nu mai pot să o ascundă. Rectificarea bugetară arată doar o mică parte din DEZASTRU.

PSD+ALDE recunosc că au MINȚIT și MĂSLUIT datele din buget.

Astăzi prima DOVADĂ – bugetul de pensii trece de la excedent de 3 miliarde lei la deficit de 3 miliarde lei. Vă dați seama că GAURA este mult mai mare și acum prezintă doar o parte.

Astăzi și mâine voi explica această rectificare bugetară. Vă voi arăta cum au MĂSLUIT rectificările bugetare anul trecut, cu dovezi și cum vor să ne manipuleze anul acesta.

P.S. După ce voi prezenta dovezile despre rectificarea bugetară de anul trecut, instituțiile statului nu vor mai avea nicio scuză să nu înceapă ancheta împotriva conducerilor MFP și CNP”, scrie Florin Cîțu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.