Statul CRIMINAL: cum încearcă Poliția să mușamalizeze cazul MINOREI însângerate din Galați. Copila a fost în șoc hemoragic, putea să moară


Statul CRIMINAL: cum încearcă Poliția să mușamalizeze cazul MINOREI însângerate din Galați. Copila a fost în șoc hemoragic, putea să moară

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România) acuză în termeni duri Poliția, pe Facebook, că încercă să mușamalizeze de o manieră mizerabilă cazul fetiței pline de sânge din Galați, pe care un echipaj de poliție a ignorat-o cu desăvârșire, refuzând să coboare din mașină pentru a o ajuta.

De asemenea, Mircea Marian îi transmite o serie de întrebări prezidențiabilei PSD Viorica Dăncilă, marea ”apărătoare” a femeilor din România: ”Dacă fata nu e pesedistă, nu are nimic de zis? Dacă e abandonată de familie înseamnă că o abandonează și statul român? Dacă n-are un unchi cumpănașu, care are un interes să apară la tv și să lanseze niște diversiuni, ne grăbim să îngropăm cazul???”.

Vă prezentăm acuzațiile jurnalistului:

”Șeful ambulanței din Galați, despre cazul minorei ignorate de nemernicii ăia de poilțiști: <Victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Fata a fost în șoc hemoragic, putea să moară>!!!!

Unde e, domle, marea apărătoare a femeilor din România, doamna prim-ministru Dăncilă? Dacă fata nu e pesedistă, nu are nimic de zis? Dacă e abandonată de familie înseamnă că o abandonează și statul român? Dacă n-are un unchi cumpănașu, care are un interes să apară la tv și să lanseze niște diversiuni, ne grăbim să îngropăm cazul???

Povestea de la Galați m-a lăsat toată dimineața fără cuvinte, fiindcă e evident că nimănui nu-i pasă de această fată, abandonată și lăsată pe mâna acestui stat criminal. Se grăbesc să închidă povestea.

Biata fată a avut noroc că a fost filmată, iar imaginile au devenit virale, altfel acum putea fi moartă, cu certificat de moarte naturală și îngropată repede.

Nu am cuvinte să spun cât sunt de revoltat când văd cum se grăbesc toate autoritățile să închidă cazul și nu e nimeni cu dinții în gâtul javrelor astea. Iar nemernicii ăia doi din miliție vor sta în anchetă 3-4 luni, vor lua o mustrare și după aceea vor continua să își bată joc de cetățeni”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.