Oroarea din Caracal: Autoritățile incompetente, COMPLICELE CRIMINALULUI. Strigătul deznădăjduit al Alexandrei răsună în întreaga Românie


Oroarea din Caracal: Autoritățile incompetente, COMPLICELE CRIMINALULUI. Strigătul deznădăjduit al Alexandrei răsună în întreaga Românie

Scriitorul și politologul Vladimir Tismăneanu avertizează în termeni duri, pe Facebook, că autoritățile incompetente, letargice și indiferente, care au ratat de o manieră scandaloasă salvarea Alexandrei, tânăra ucisă cu animalitate la Caracal, sunt complicele acestor orori care cutremură întreaga Românie.

Vă prezentăm comentariul lui Tismăneanu:

”Ce poți spune în raport cu o asemenea tragedie? Nimic pe lume nu poate fi invocat drept circumstanță atenuantă pentru oroarea care ar fi putut fi evitată dacă ar fi existat compasiune și respect pentru ființa umană.

Cei care s-au complăcut într-o tembelă, criminală expectativă sunt de fapt complicii involuntari ai acestuia.

Strigătul deznădăjduit al adolescentei din Caracal răsună în întreaga Românie. Ex ossibus ultor!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.