Klaus Iohannis, reacție în cazul tragediei de la Caracal: Va solicita în CSAT o anchetă completă privind modul în care a acționat fiecare instituție responsabilă


Klaus Iohannis, reacție în cazul tragediei de la Caracal: Va solicita în CSAT o anchetă completă privind modul în care a acționat fiecare instituție responsabilă

Președintele României Klaus Iohannis va solicita în ședința CSAT din data de 30 iulie o anchetă completă privind felul în care au acționat instituțiile în cazul tragediei petrecute la Caracal. 

CONSULTAȚI ȘI: BREAKING NEWS. Adolescenta superbă din Caracal pe care o caută o țară întreagă ar fi victima unui criminal în serie. Mai multe cadavre carbonizate au fost găsite la locuința acestuia

CITIȚI ȘI: Crima din Caracal. Avocat: Polițiștii puteau să intre fără ordin de percheziție pentru a salva fata!

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și a pierdut viața în condiții dramatice. Circumstanțele în care a acționat criminalul trebuie clarificate de urgență.

Președintele României va solicita în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie a.c., o anchetă completă privind modul în care a acționat în acest caz fiecare instituție responsabilă.

În situația în care se va dovedi că s-au luat măsuri greșite sau cu întârziere, vinovații vor trebui aspru sancționați.

De asemenea, toate problemele care vor fi identificate este obligatoriu să fie rapid rezolvate pentru că siguranța cetățeanului trebuie să fie garantată de instituțiile statului”, se arată într-un comunicat transmis de Admimistrația Prezidențială.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.