Un deputat apropiat de Dragnea fuge din PSD către partidul lui Ponta: Liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai!


Un deputat apropiat de Dragnea fuge din PSD către partidul lui Ponta: Liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai!

Partidul Pro România a mai luat un deputat de la PSD ajungând la un număr de 25 de parlamentari. Este vorba despre deputatul de Dolj Florinel Stancu.

Parlamentarul este un apropiat al infractorului Liviu Dragnea. Florinel Stancu și Liviu Dragnea erau parteneri de jucat fotbal după cum puteți vedea în imaginea articolului, deputatul făcând parte și din echipa de fotbal a parlamentarilor. Mai mult, potrivit Fanatik.ro, Dragnea l-a poreclit pe Florinel Stancu după numele unui fotbalist celebru și anume "Coutinho".

Deputatul fotbalist a primit și un post important în cadrul Pro România. Florinel Stancu va conduce filiala Pro România din judeţul Dolj. Noul deputat al Pro România a declarat că liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai și nu vor face nicio schimbare nici de dragul primarilor. 

"După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european şi pro-cetăţeni din România. Am ales să fac parte din echipa PRO-România.

Vreau să ştiţi că liderii PSD nu au înţeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greşit cu nimic faţă de români şi nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democraţia nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poţi spune românilor că te vei bate pentru ei şi că România va arăta mai bine peste un an", a scris Florin Stancu, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.