Pesedistul ”perfect”: Codrin Ștefănescu se isterizează AGRAMAT după recomandarea GRECO privind desființarea Secției speciale


Pesedistul ”perfect”: Codrin Ștefănescu se isterizează AGRAMAT după recomandarea GRECO privind desființarea Secției speciale

După ce a fost surclasat de o manieră puțin spus umilitoare la Congresul PSD, controversatul Codrin Ștefănescu emite o postare agramată și penibilă, pe Facebook, isterizându-se că specialiștii Grupului de State Împotriva Corupției (GRECO) recomandă desființarea Secției speciale pentru anchetarea magistraților.

Mai exact, fiindcă e pesedist sadea (cu rădăcini în PRM), nervosul Codrin Ștefănescu nu știe că ”desființăm” se scrie cu doi de ”i”, deși se tot încăpățânează să ne aducă aminte că încă ”ființează” public. 

 ”<Expertii> āstia de la GRECO juri ca sunt de pe la noi. Atat de ilogica si de bizara este recomandarea lor! Bine ca nu ne cer sa ne desfintam cu totii. Ca unii aplaudau si asta !”, debitează Codrin Ștefănescu, dovedindu-și proverbiala istețime.

”Cică să rămânem calmi...”, mai instigă el, într-un comentariu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.