BOICOTAȚI financiar Antena3! Andrei Caramitru solicită explicații publice de la Carrefour România, marele sponsor al fostului turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu


BOICOTAȚI financiar Antena3! Andrei Caramitru solicită explicații publice de la Carrefour România, marele sponsor al fostului turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu

USR-istul Andrei Caramitru – unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în probleme de business din Europa – solicită (pe Facebook) conducerii Carrefour România explicații publice privind însemnatele sponsorizări pe care le oferă Antenei 3, sinecură manipulatorie controlată de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun.

Vă prezentăm apelul lui Andrei Caramitru, unul dintre principalii politicieni care susțin fără rezerve boicotul anunțat de publicațiile Newsweek România și Podul.ro în ceea ce-i privește pe politicienii care se pretează să meargă la Antena 3, cauționând astfel mizeriile lui Dan ”Felix” Voiculescu.  

”Carrefour – sponsorul lui Dan Voiculescu.

Dacă tot suntem cu tunurile pe A3, haideți să ne uităm și la îmbârligătura financiară și care – dintre firmele mari – îi sunt cele mai aproape lui Dan Voiculescu.

Carrefour este (singurul?) mare sponsor Corporate al Fundației Mereu Aproape a familiei Voiculescu. Au avut și o donație enormă acolo (120.000 RON) pentru – ipocrizie totală – victimele de la Colectiv!

Dar asta nu e tot. Se pare că sunt afiliați și Fundației Dan Voiculescu – nu există cifre, însă, potrivit site-ului Fundației, cam toate evenimentele publice se fac în locații Carrefour.

Și – evident – Carrefour este unul din marii finanțatori prin reclame al A3 (au apărut pe lista de boicot publicată acum un an).

Acum – nu vreau să dau cu parul – poate fundațiile astea fac lucruri bune pentru copii și nevoiași. Însă mă întreb – cum a decis Carrefour, din mii de fundații și cauze caritabile, să aloce bani la fundații controlate de un pușcăriaș? Unde s-a mai auzit așa ceva? E conform cu regulile CSR ale grupului? Ma îndoiesc profund. Ar fi bine ca CEO-ul Carrefour România și cei din HQ să se uite un pic mai atent ce fac cu banii și să ne răspundă public”, scrie Andrei Caramitru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.