Kovesi: "Încă am o șansă!"


Kovesi: "Încă am o șansă!"

Fosta șefă a DNA a anunțat, într-un interviu pentru site-ul politico.eu, că nu a abandonat lupta pentru preluarea conducerii Parchetului European. `Atâta vreme cât procedura nu este finalizată, încă am o şansă de a obţine această funcţie şi mă lupt pentru această şansă, până în ultima secundă`, a spus Kovesi.

Ea a infirmat din nou intenția de a candida pentru funcția de președinte a României, că va rămâne magistrat și că așteaptă rezultatul negocierilor dintre Parlamentul European și Consiliul UE în legătură cu desemnarea conducerii Parchetului European: `Am jucat baschet în trecut şi au fost situaţii în care am câştigat meciuri importante chiar în ultima secundă. Chiar şi când adversarul te conduce, în ultima clipă poţi să înscrii un gol şi să câştigi`.

Ea a spus că are, însă și `un plan B`.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.