Rovana, CINISM PSD-ist: În campanie, a luat-o plânsul când Dragnea a propus-o comisar european, acum n-are timp să-l viziteze la pușcărie!


Rovana, CINISM PSD-ist: În campanie, a luat-o plânsul când Dragnea a propus-o comisar european, acum n-are timp să-l viziteze la pușcărie!

Rovana Plumb nu are timp să-l viziteze la pușcărie pe Liviu Dragnea, întrucât are program foarte încărcat la Bruxelles.

„Eu vă anunț că din această după-amiază o să plec la Bruxelles, peste două săptămâni va fi și o întâlnire a partidului socialist european în cadrul căruia activez ca și membru, așa că am priorități în perioada următoare și în ceea ce privește organizația de femei, organizația din Dâmbovița și PES-ul. Vă mulțumesc foarte mult”, a declarat Plumb, întrebată fiind dacă va merge să îl viziteze pe fostul ei șef, Liviu Dragnea, la pușcărie.

N-au trecut nici trei săptămâni de la momentul emoționant în care Dragnea anunța că o susține pe Plumb pentru postul de comisar european, iar aceasta izbucnea în plâns, în direct,  la RTV.

„Liviu Dragnea: Eu vă spun ceva. Eu mi-aș dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european, din partea României.

Rovana Plumb: Mulțumesc mult!”, a fost dialogul dintre cei doi, la 25 mai, la RTV. Imediat după ce i-a mulțumit șefului ei pe linie de partid, Plumb a început să plângă, în direct. Puteți vedea scena în următorul video de la 20:30:



Potrivit surselor Podul.ro, Viorica Dăncilă nu a mai susținut propunerea lui Dragnea pentru postul de comisar european, preferându-l pe Eugen Orlando Teodorovici în locul Rovanei Plumb.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.