DELIR marca Cristoiu: Mihai Gâdea, sluga lui Felix, CANDIDATUL PSD pentru Cotroceni! E preferatul fostului pușcăriaș Năstase


DELIR marca Cristoiu: Mihai Gâdea, sluga lui Felix, CANDIDATUL PSD pentru Cotroceni! E preferatul fostului pușcăriaș Năstase

Controversatul Mihai Gâdea – angajatul turnătorului securistoid Dan ”Felix” Voiculescu, tătucul Antena3 – ar putea fi distribuit în rol de prezidențiabil al PSD, după ce a fost testat cu prilejul unor măsurători interne, susține și mai controversatul Ion Cristoiu (unul dintre cei mai virulenți aplaudaci ai ofensivei împotriva Justiției), care pare că nu a aflat că PSD a înregistrat un dezastru electoral fără precedent pe 26 mai.

Tot potrivit lui Cristoiu, fostul pușcăriaș Adrian Năstase i l-ar fi propus pe Gâdea ca prezidențiabil Vioricăi Dăncilă, zilele trecute, când s-a preumblat pe la Palatul Victoria. E de-a dreptul caraghios că tonomatul cu fise Gâdea e prezentat drept reprezentant al… ”societății civile”.

Iată ce a debitat Cristoiu, potrivit Mediafax:

“Din sursele pe care le am eu şi vă dau această ştire, este, s-ar putea să fie domnul Mihai Gâdea. Se lucrează de mai mult timp, ca şi în cazul lui Rareş. Puţină lume ştie că în cazul lui Rareş Bogdan s-a lucrat vreo două luni cu sondaje. Sondajele am înţeles că îl dau ca un candidat, care nu e om din PSD. Cred după părerea mea, că invitarea USR-iştilor face parte dintr-o strategie de a-şi îmblânzi adversarii. Sigur că dumneavoastră sunteţi uimită şi vă uitaţi la mine. Eu cred că va candida şi ar putea să şi câştige. Este, ca şi Rareş Bogdan, el nu este un moderator, jurnalist, dacă aţi observat. El la discursuri e mai bun”.

“După părerea mea, domnul Năstase l-a propus (pe Mihai Gâdea – n. red.) şi de aia s-a şi dus la Viorica Dăncilă. Domnul Năstase a anunţat oficial că ar trebui să fie cineva din societate civilă. După părerea mea, acesta este Mihai Gâdea, se lucrează de mai mult timp la sondaje. Şi tot după părerea mea, are foarte mari şanse să câştige, pentru că pe de o parte este patriarhul PSD-iştilor, electoratului PSD. Nu e Tăriceanu. Electoratul PSD nu are încredere în Tăriceanu”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.