Cătălin Rădulescu nu mai poate mitralia cu declarații mizerabile. Deputatul PSD a fost redus la tăcere de colegii săi


Cătălin Rădulescu nu mai poate mitralia cu declarații mizerabile. Deputatul PSD a fost redus la tăcere de colegii săi

Șerban Valeca, vicepreședintele Senatului și vicepreședinte al PSD, a confirmat pentru Adevărul că deputatul Cătălin Rădulescu a fost redus la tăcere nemaiavând voie să facă vreo declarație publică. 

„Cătălin Rădulescu a făcut declaraţii total aiurea şi nepotrivite atunci după alegeri. În Comitetul Executiv al PSD s-a luat decizia ca deputatul Cătălin Rădulescu să nu mai facă nicio declaraţie publică. Acum nu ştiu şi dacă domnul Rădulescu va respecta această decizie”, spune Şerban Valeca.

Redăm declarația scandaloasă în care deputatul "Mitralieră' a dat vina pe români pentru că PSD a pierdut alegerile și le-a transmis medicilor care au avut veniturile mărite de Guvern să returneze banii și să plece din România. 

„Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a declarat Cătălin Rădulescu la Digi 24.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.