HALUCINANT: Carmen Dan primește ORDINE direct de la pușcăriașul Dragnea? Cum a SCANDALIZAT noua conducere a PSD EXCLUSIV


HALUCINANT: Carmen Dan primește ORDINE direct de la pușcăriașul Dragnea? Cum a SCANDALIZAT noua conducere a PSD EXCLUSIV

Baronii Paul Stănescu, Marian Oprișan și Marcel Ciolacu sunt doar trei nume grele ale PSD, care au răbufnit nervos, laolaltă cu Gabriela Firea, împotriva ministrului Internelor, Carmen Dan, miercuri seară, în spatele ușilor închise ale partidului, după ce protejata pușcăriașului Liviu Dragnea a găsit de cuviință să organizeze o conferință oficială în care a sărit la beregata președintelui Klaus Iohannis, anunțând că nu își dă demisia.

Potrivit surselor Podul.ro, Carmen Dan nu a anunțat noua conducere a PSD – a evitat-o chiar și pe fosta sa vecină de bloc de la Videle, Viorica Dăncilă, deși îi e șefă la partid și la guvern – nici cu privire la intenția organizării conferinței, și nici despre anunțul pe care urma să-l facă, aceasta în condițiile în care Carmen Dan se află în fruntea listei miniștrilor remaniabili, capul său fiind solicitat, pe tavă, de lideri cu greutate ai PSD.

În aceste condiții, baronii o suspectează pe Carmen Dan – având în vedere controlul asupra MAI – că este singurul lider PSD care mai primește directive de la Liviu Dragnea, păpușarul ei, chiar din penitenciarul Rahova.

Pe de altă parte, Iohannis a solicitat Vioricăi Dăncilă demiterea de urgență a ministrului Carmen Dan, dar, în locul premierului, iată că la rampă s-a grăbit să iasă, cu un limbaj agresiv, chiar personajul vizat de șeful statului.

Să nu uităm că marea disperare a lui Carmen Dan este cauzată de extinderea anchetei în Dosarul 10 August, adevărata șefă a Jandarmeriei riscând să aibă soarta șefului ei, pușcăriașul Dragnea, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat. Având în vedere numărul mare de inamici pe care îi are în PSD, Carmen Dan nu deține nici garanția că baronii nu vor accepta să-i ridice imunitatea parlamentară, dacă procurorii vor solicita asta.

Vă amintim că teleormăneanca Carmen Dan (fostă secretară la o școală din Videle) a fost implicată până peste cap în coordonarea gravelor violențe săvârșite de Jandarmerie pe 10 august, când sute, mii de români (printre care copii, femei și bătrâni) au fost gazați și loviți sălbatic cu bulanele.

De asemenea, vă amintim că Gabriela Firea și alți lideri ai PSD au acuzat-o pe Carmen Dan că îi supraveghează pe oponenții lui Liviu Dragnea, interceptându-le corespondența cu aportul securiștilor de la ”Doi și-un sfert”.

Președintele Klaus Iohannis îi cere demisia lui Carmen Dan, de mânuță cu dinozaurul DIE Teodor Meleșcanu, belferul de la Externe, pentru degringolada organizării alegerilor europarlamentare și a votului vizând referendumul pentru Justiție, marele coșmar al Dragnea&Co. Facem precizarea că Meleșcanu este unicul ministru de Externe din UE și NATO care a slujit un dictator comunist genocidar.  La prezidențialele din 2014 a generat probleme uriașe, la fel ca pe 26 mai, batjocorind Diaspora.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.