Dragnea nu își dă momentan demisia: Îmi asum în CEx. Firea, candidatul PSD la prezidențiale


Dragnea nu își dă momentan demisia: Îmi asum în CEx. Firea, candidatul PSD la prezidențiale

Liviu Dragnea, președintele PSD, a susținut declarații în urma apariției exit pollului de la alegerile europarlamentare. Deși mulți așteptau demisia lui Dragnea, acesta a anunțat că lucrurile vor fi tranțate într-un CEx în luna iunie.

Redăm o parte din declarațiile președintelui PSD:

"Trebuie făcute analize în partid, cât mai repede. Eu, în viață, mi-am asumat și ce am făcut și ce nu am făcut, dar nu îmi asum nici pe Facebook, nici în vreo țară, ci în CEX", a spus Dragnea despre demisia din funcția de președinte al PSD.

"Pe unii voi dezamăgi, pe alții nu. Eu cred că PSD, foarte curând, trebuie să desemneze un potențial candidat. Am înțeles că ALDE îl susține pe Tăriceanu. Și trebuie să se facă o analiză, care om, din PSD sau ALDE, poate să scape România de acest om de la Cotroceni. Analiza trebuie făcută între Gabriela Firea și Tăriceanu", a mai declarat Dragnea în privința propunerii PSD de candiat al prezidențiale. 

De subliniat faptul că Liviu Dragnea a propus-o pe Firea la prezidențiale, deși încă nu a discutat cu edilul Capitalei.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.