Verdictul sociologului: Cabientul Dăncilă e ”un guvern de bolnavi mintal”. Carmen Dan și Cuc, declarații absurde și contradictorii


Verdictul sociologului: Cabientul Dăncilă e ”un guvern de bolnavi mintal”. Carmen Dan și Cuc, declarații absurde și contradictorii

Sociologul și scriitorul Sebastian Lăzăroiu explică, prin intermediul unei postări pe Facebook, că Guvernul Dăncilă ”e guvern de bolnavi mintal”, în condițiile în care polițiștii lui Carmen Dan amendează șoferi UBER, iar colegul ei, Răzvan Cuc de la Transporturi, anunță că șoferii în cauză nu-s ”pirați” și că respectă legea.

 ”Ăsta e guvern de bolnavi mintal. Milițienii lui Carmen Dan amendează șoferi UBER pentru că ar încălca legea. Colegul ei de cabinet, Cuc, zice că șoferii UBER nu sunt pirați, deci nu încalcă legea, așa că să conteste amenzile în instanță.

N-ar fi mai bine, Cooc, să vorbești cu doamna Priză să-și instruiască proștii cui să dea amendă?”, întreabă Sebastian Lăzăroiu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.