FOTO DOCUMENT Morții "au semnat" pentru ALDE la europarlamentare. S-a deschis dosar penal


FOTO DOCUMENT Morții "au semnat" pentru ALDE la europarlamentare. S-a deschis dosar penal

Partidul lui Tăriceanu, ALDE, a fost prins cu o escrocherie penibilă. Concret, pe listele ALDE din Predeal pentu susținerea candidaturii la europarlamentare a partidului lui Tăriceanu au fost descoperite semnături ale unor persoane decedate, respectiv persoane care au negat că ar fi semnat.

Astfel, Poliția din Predeal a deschis pe 2 mai un dosar penal în rem pentru "fals în înscrisuri sub semnătură privată". Pe cale de consecință, BEC trebuie să predea până pe 22 mai către Poliția Stațiunii Predeal toate semnăturile ALDE întocmite în localitate 

„În fapt s-a retinut ca primarul interimar al statiunii Predeal a întocmit și a semnat pentru conformitate mai multe liste de susținere ale partidului ALDE în care se regasesc semnături ale unor persoane decedate anterior datei de semnare a listelor, iar numiții (...) au afirmat că nu au semnat niciodată listele”, se arată în ordonanța organelor de poliție judiciară.

Vă prezentăm documentul redat de stiripesurse.ro:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.