EXCLUSIV Mihai Tudose anunță APOCALIPSA lui Dragnea: ”PSD va fi STRIVIT de un val de URĂ”. Daddy, în vizorul PSIHIATRILOR


EXCLUSIV Mihai Tudose anunță APOCALIPSA lui Dragnea: ”PSD va fi STRIVIT de un val de URĂ”. Daddy, în vizorul PSIHIATRILOR

Dacă Liviu Dragnea se va încăpățâna să regizeze în continuare mitinguri populiste și anti-europene, ignorând amplele tensiuni pe care minciunile și derapajele sale le stârnesc în societate, culminând cu incidentele din Iași, Galați și Transilvania, PSD va fi strivit de un val de ură, susține ex-premierul Mihai Tudose, în exclusivitate pentru Podul.ro.

De asemenea, fostul premier PSD sugerează că Liviu Dragnea se confruntă cu o serie de probleme psihice: ”Nu sunt de specialitate psihiatru, dar cunosc câțiva specialiști care m-au luminat în ceea ce-l privește pe Dragnea. E evident că un om normal nu ar face toate aceste enormități”.

Podul.ro vă prezintă declarațiile lui Mihai Tudose.

”Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, Viorica Dăncilă și alții din conducerea PSD trăiesc în lumea lor paralelă, o lume iluzorie unde vor să creadă că sunt apreciați, aplaudați… votați. De fapt, vor să creadă că moare lumea după ei... Așa se ajunge la mizeria de a plăti oameni și de a-i aduce de la distanțe considerabile în niște țarcuri în care îi pui să te aplaude și să îți scandeze numele, deși se vede că ochiul liber că nici măcar ăia pe care îi plătești nu mai au chef să îți facă jocul, și nici nu prea știu despre ce este vorba.

În schimb, e evident că protestatarii anti-PSD s-au dovedit mult, mult mai vocali și mai ingenioși decât cei plătiți și cărați cu autocarele în țarcurile în fața cărora debitează Dragnea și ai lui.  Protestatarii sunt în stradă din convinegere și pentru că așa nu se mai poate. În condițiile în care PSD distruge economia, girează o guvernare extrem de proastă și atacă fără precedent Justiția, pentru a-i salva pe niște infractori notorii, locul oamenilor normali este în stradă, la proteste. Având în vedere ura pe care Dragnea a stârnit-o în societatea românească, este de așteptat ca tensiunile de la așa-zisele mitinguri PSD să escaladeze, cu atât mai mult din pricina prostiilor și populismelor revărsate de pe acele scene.

Deși preferă să trăiască în lumea lor paralelă, într-o bulă în care permit doar ceea ce vor să vadă și să audă, Dragnea și acoliții săi au realizat că treaba e groasă, foarte groasă, și că și-au pus în cap aproape întreaga Românie. Așa că, în loc să le vină mintea la cap, și-au supersecurizat mitingurile cu numeroase efective de jandarmi, cu garduri duble și cu vlăjgani care îi întovărășesc pretutindeni. În ritmul ăsta, în curând vor fi apărați de tancuri… Cu un inconștient ca Dragnea la conducere, PSD riscă să fie strivit de valul de ură pe care l-a stârnit.

Greșeala reprezentanților presei și a politicienilor care comentează acțiunile lui Dragnea este că ei încearcă să găsească o explicație logică la ceva profund ilogic, irațional. Nu sunt de specialitate psihiatru, dar cunosc câțiva specialiști care m-au luminat în ceea ce-l privește pe Dragnea. E evident că un om normal nu ar face toate aceste enormități”, a declarat Mihai Tudose, în exclusivitate pentru Podul.ro.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.