Președintele CJ Teleorman, limbaj de mahala la adresa lui Cioloș și USR-PLUS. Sluga lui Dragnea, iritată de prezența Alianței 2020 în Teleorman


Președintele CJ Teleorman, limbaj de mahala la adresa lui Cioloș și USR-PLUS. Sluga lui Dragnea, iritată de prezența Alianței 2020 în Teleorman

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, lansează un atac dur la adresa liderului PLUS, Dacian Cioloș, după ce Alianța USR-PLUS a fost sâmbătă în fieful lui Dragnea pentru o acțiune de promovare a candidaților la alegerile europarlamentare.

Dănuț Cristescu a postat pe pagina personală de Facebook injurii la adresa lui Dacian Cioloș, numindu-l prost și incompetent. De asemenea, protejatul lui Dragnea i-a trimis pe cei de la USR-PLUS să se drogheze.

„Cioloș e mult prea prost și incompetent (...). Să tragă pe nas o liniuță, urmează să vedem cu ce trăsnăi mai apar spălații pe creier de la USR-MINUS”, a scris Dănuț Cristescu. 

Jurnalista de la Liber în Teleorman Carmen Dumitrescu ironizează reacția lui Dănuț Cristescu de pe Facebook.

„Revin, că mi se pare genială postarea asta și vreau să se bucure toată țara de ea. Deci ăsta e președintele consiliului județean Teleorman. Știu că după felul de a scrie vă imaginați că e muncitor necalificat la partid. Dar nu. E primul om al județului Teleorman. Așa știe el să se exprime. E acea eleganță politică pesedistă, despre care tot vorbește Viorica prin țară. Luați de aici mostră de pacifism, umanism și diplomație direct din inima Teleormanului!, a scris jurnalista pe Facebook.

Sursa foto: Carmen Dumitrescu - Facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.